Anna ja Raffe

Hääkuvaus
Olemme erittäin tyytyväisiä että valitsimme Tuomaksen hääkuvaajaksi. Kaikki toimi ihan loistavasti; yhteydenpito oli helppoa, potrettikuvaustilanne oli rento, Tuomas oli muutenkin hauska tyyppi ja kuvasi tosi huomaamattomasti. Tuomaksella oli hyviä ideoita, ja hän myös huolehti hyvin pienistä yksityiskohdista ja osasi ohjata rennolla mutta ammattilaisella tavalla kuvauksen etenemistä. Oli helppoa luottaa päivän taltiointi Tuomaksen käsiin. Kuvat ovat aivan ihania ja niihin on saatu kaapattua kaikenlaiset tunnelmat ja tilanteet. Saimme ensimmäiset kuvat jo seuraavana päivänä ja loputkin kuvat tulivat tosi nopeasti. Erityisen ihanaa oli että Tuomas videoi ihan pyytämättä muutamia meille merkityksellisiä lauluesityksiä.

Tea & Tero

Hääkuvaus
Todella iso suositus Tuomaksesta! Tuomaksen kanssa yhteydenpito oli erittäin nopeaa, vaivatonta ja lämminhenkistä. Hän on ehdottomasti ammattitaitoinen ja taitava valokuvaaja, joka ikuisti päivämme lukuisilla, monipuolisilla ja aivan upeilla valokuvilla meidän toiveitamme kuunnellen ja kunnioittaen, mutta kuitenkin myös omaa kuvaustyyliään noudattaen.
Kuvistamme välittyy tunnelma erittäin hyvin.
Kameran edessä oltaessa Tuomas sai olomme tuntumaan mukavalle ja luontevalle, joten jännittää ei tarvinnut.
Valokuvia saimme koko hääjuhlasta ja kaikki tärkeimmät hetken tulivat kuvatuiksi.

 

Heidi ja Juho

Hääkuvaus
Olimme kaikin tavoin todella iloisia ja otettuja Tuomaksen ammattitaidosta hääjuhliemme valokuvaamisen suhteen. Kaikki sujui saumattomasti, yhteydenpito oli mutkatonta ja itse kuvat todella tyylikkäitä. Ja kaikki onnistui hyvin lyhyellä varoajalla, mistä erityinen kiitos! Juhlien tunnelma ja herkkyys sekä ainutlaatuisuus kuvastuu lopputuloksessa. Tuomaksella on ainutlaatuinen tyyli, joka on iätön ja silti omaleimainen. Lisäksi Tuomaksella on hieno kyky olla lämpimästi läsnä juhlissa ja silti osata olla tilanteen vaatiessa huomaamaton ja herkkätunteinen kuvaaja. Kaikki tärkeät hetket, tilanteet ja tilat saivat ansaitsemansa jatkoelämän ihanien kuvien muodossa. Lisäksi olimme erityisen otettuja siitä, että saimme ensimmäiset otokset nähtäviksi vain vuorokauden jälkeen ja kaikki kuvat sekä sähköisesti että muistitikulla viikon sisään juhlista. Suosittelisimme Tuomasta todella lämpimästi juhlaan kuin juhlaan, huippukuvaaja ja alansa ammattilainen.

Oona ja Petri

Hääkuvaus
Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen. Kaikki sujui helposti ja mukavasti. Jännitimme etukäteen hieman, että tuntuisiko kuvattavana oleminen omituiselta. Tuomas on todella mukava kuvaaja, hääkuvaus sujui luontevasti ja juhlassa emme edes huomanneet että meitä kuvattiin. Tuomas on onnistunut täydellisesti tallentamaan hääpäivämme tunnelman kuviin. Myös häävieraamme kehuivat kuvaajaa ja kuvia, myös kommentoiden että jos ikinä menevät itse naimisiin, haluavat ehdottomasti saman kuvaajan.

 

NDA

Hääkuvaus
Erittäin hienosti hoidettu kuvaussessio kaikinpuolin. Hienoja kuvia saatiin, selkeästi on kuvaajalla homma hallussa

 

Johanna ja Petri

Hääkuvaus
Tuomaksen kanssa hääkuvaukseen liittyvä asiointi sujui päivän alustavasta kyselystä saakka sutjakkaasti, sillä arvostamme sitä, että saamme nopeasti vastauksen ja siinä samalla hän kertoi lyhyesti homman jujun. Kuvauspäivä ja siihen liittyvä sopimus saatiinkin tehtyä erittäin nopeasti ja näin oli yksi huoli vähemmän listalla. Itse olimme seuraavan kerran yhteyksissä hääpäivän lähestyessä, mutta jos tällä välin olisi mieleen tullut kysymyksiä, niin niihin olisi varmasti saanut pikaisesti vastauksen. Hääpäivää ennen pidettiin palaveri hääpäivän kulusta ja hän ehdotteli toiveidemme mukaisia kuvauspaikkoja, joihin kävimme itse myöhemmin tutustumassa. Tämä palaveri rauhoitti erityisesti morsiamen, sillä tapasimme miellyttävän ja ammattitaitoisen kuvaajan, jonka harteille jätti mielihyvin päivän kulun taltioitavaksi.
Emme ole itse lainkaan kuvattavana olemisen ystäviä, mutta Tuomas sai otettua meistä ja päivästämme eläväisiä, eri tilanteiden tunnelman välittäviä ja ennen kaikkea upeita kuvia. Kymmenien vieraiden sanoja lainataksemme: huomaa, että kuvaajana oli todellinen ammattilainen. Niihin kuviin on ihana palata päivä toisensa jälkeen, varmasti myös vuosien kuluttua. Kuvaajana Tuomas sulautui hyvin joukkoon ja sai paljon siitä kiitosta myös vierailtamme. Häiden jälkeen saimme jo seuraavana päivänä kurkistuskuvia ja siitä muutama päivä eteenpäin sähköpostiin ilmestyi jo linkki häägalleriaan ja sinne osa kuvista. Reilua viikkoa myöhemmin oli postin kautta ilmestynyt jo muistitikku sattumalta hääteemaamme sopivassa pussukassa.

Jenni ja Okko

Hääkuvaus
Erinomainen kuvaaja, jonka kanssa on hyvin helppo tehdä yhteistyötä. Tällaisista jännittäjistäkin saa rentoja ja tunnelmallisia kuvia, uskomatonta! Yhteydenpito sujui loistavasti ja ammattimaisesti: valitettavasti me olimme ne hitaat sähköpostiin vastaajat, Tuomas vastasi heti. Suosittelemme erittäin lämpimästi, emme olisi koskaan uskoneet, että meistä saa näin kauniita kuvia.

Ella ja Henrik

Hääkuvaus
Tuomas onnistui vangitsemaan kuviin hienoja tunnelmia ja hetkiä, joita katsellessa hääpäivä palautuu elävästi mieleen. Yhteistyö sujui alusta loppuun mutkattomasti ja kuvat saimme hyvin pian häiden jälkeen. Suosittelemme Tuomasta lämpimästi!

Anni ja Niko

Hääkuvaus
Suosittelemme Tuomasta lämpimästi valokuvaajaksi, ikuistamaan tärkeän tapahtuman elämässänne. Yhteydenpito oli alusta asti helppoa ja nopeaa sekä löysimme Tuomaksen kanssa yhteisen sävelen heti. Sneak peek -kuvat saimme heti häistä seuraavana päivänä ja loput kuvat noin viikon jälkeen. Kokonaisuus 10/10!

Kiira ja Arttu

Hääkuvaus
Tuomas on todella ammattitaitoinen kuvaaja ja lopputulokseen olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Yhteistyö sujui hyvin ja saimme kuvat itsellemme nopeasti. Erityisen ihanaa oli saada jo heti häiden jälkeisenä päivänä muutama nautiskelu-kuva! Suosittelemme ehdottamasti!

Anna ja Markus

Hää-,  odotusajan- ja vauvakuvaus
Olemme tilanneet Tuomakselta kolmeen erilaiseen tilaisuuteen valokuvat ja olemme olleet tyytyväisiä saamaamme materiaaliin ja palveluun. Kuvat ovat olleet laadukkaita sekä monipuolisia ja ne on toimitettu meille aina nopeasti. Voimme lämpimästi suositella Tuomaksen ammattitaitoista valokuvausta myös muille.

Miru ja Esa

Hääkuvaus
Todella ammattimaista ja nopeaa palvelua 🙂

Emilia ja Aki

Kihlakuvaus
Tuomas otti meistä kihlakuvat meren rannalla. Yhteydenpito ennen kuvausta sujui hyvin. Mukavaa oli myös se, että saimme kuvausajankohdalle säävarauksen ja näin ollen saimme kihlakuvamme hienossa aurinkoisessa syyssäässä. Tuomas on huomioinut kuvissa taitavasti kuvattavana olevien ihmisten lisäksi ympäröivän luonnon ja auringonvalon. Saimme kuvat nopeasti ja niitä oli monipuolisesti. Voimme lämpimästi suositella Tuomasta valokuvaajana.

 

Krista & Mikko

Hääkuvaus
“Yhteydenpito, aikatauluista sopiminen ja niissä pysyminen hoidettiin ammattimaisesti ja meillä oli jatkuvasti luottavainen olo kaiken suhteen. Kuvauspäivänä toiminta oli johdonmukaista, hyvin suunniteltua ja lopputulos oli hyvä. Kuvia toimitettiin tarpeeksi ja ne saapuivat todella nopeasti.”

 

Jukka Vuorio / ReMax

Asuntokuvaus
Tuomaksen kanssa yhteistyö toimii hyvin. Hänellä on ymmärrys siitä, mikä asuntokuvauksessa on tärkeää, ja hän ottaa huomioon myös toimeksiantajan toiveet ja näkemykset. Lisäksi Tuomas pysyy aina sovitussa aikataulussa, mikä on ainakin itselleni tärkeää hektisessä rytmissä toimittaessa. Olen suositellut Tuomasta myös kollegoilleni, jotka tuntuvat olevan yhtä tyytyväisiä saamaansa palveluun.

 

Tildi & Jouni

Kihlakuvaus
“Pitkään odotettu kihlakuvauspäivä koitti viimein. Kihlakuvat olivat monipuolisia ja upeita. Tunnelma kuvauksissa oli todella rento, joka auttoi meitä kamerakammoisia nauttimaan kuvaushetkestä. Yksi upea kuva päätyi lopulta hääkutsukorttimme kansikuvaksi. Suosittelemme Tuomasta varauksetta valokuvaajaksi.”

Outi ja Timo

Hääkuvaus
“Hääpäivämme kuvaus sujui mutkattomasti ja ammattitaidolla. Lopputulos on loistava; saimme paljon onnistuneita kuvia tärkeästä päivästämme. Tuomaksen kanssa kommunikaatio pelasi alusta loppuun saakka ja kuvien toimitus oli nopea. Suosittelemme lämpimästi!”

Päivi ja Aatu

Kihlakuvaus
“Tuomas otti meistä kihlakuvat. Olimme ensimmäistä kertaa tällaisessa kuvauksessa, mutta Tuomas ohjasi ja neuvoi asiantuntevasti miten kuvissa ollaan. Saimme paljon todella upeita kuvia muistoksi. Hän onnistui erinomaisesti taltioimaan auringon valon ja hyvän tunnelman kuviimme. Saimme kuvat käyttöömme todella nopeasti, joten iso kiitos siitäkin! Voimme lämpimästi suositella!”

Emilia ja Jari

Hääkuvaus
“Ammattimainen valokuvaaja, jonka kanssa yhteydenpito ja aikatauluista sopiminen oli mutkatonta, Olemme molemmat aina vältelleet kameraa ja ajatus kuvattavana olemisesta jännitti. Hääpäivänä kuvaustilanne oli kuitenkin leppoisa ja kuvaaja oli ”näkymätön”. Lopputuloksena olikin monen monta laadukasta kuvaa joista oli vaikeaa valita suosikkia.”

Satu ja Antti

Hääkuvaus
“Olen harvoin ollut kuvattavana. Hääkuvaustilanne oli kuitenkin tosi luonnollinen ja sujuva, ja kaikki meni helpommin kuin odotin. Tuomas oli kuvaajana taitava, eikä tilanne missään vaiheessa tuntunut ahdistavalta. Kuvat olivat mielestäni onnistuneita ja valinnan varaa oli paljon, vaikka valo taisi olla kuvaushetkellä haastava. Voisin hyvin suositella!”

M & A

Hääkuvaus
“Tärkeän päivän kuvaaminen sujui mutkattomasti ja kuvat olivat erittäin onnistuneita. Suosittelemme lämpimästi!”

Jenni & Mikko

Hääkuvaus
“Ammattimainen valokuvaaja, joka piti kiinni lupauksistaan sekä aikatauluista. Oli lisäksi yhteydenpitämisessä aktiivinen sekä suunnittelussa idearikas. Kuvaus hetkellä ”näkymätön” ja itse kuvat olivat sekä laadukkaita että tyylikkäitä. Suosittelen ehdottomasti, jotta saat ikimuistoisen hääjuhlan lisäksi upeat hääkuvat.”